RENDELÉS MENETE

- Írj nekünk e-mailt hogy melyik terméket szeretnéd: latomas.bolt@gmail.com

 

- 48, de maximum 72 órán belül visszaírunk.

 

- A terméket szerdánként és csütörtökönként tudjátok átvenni személyesen a HOME részlegen: VIII. Salétrom utca 2/c, 4-es kpcs (a Rákóczi térnél). 12:00 órától 20:00 óráig bejelentkezés nélkül tudtok hozzánk jönni. Ha csak körül szeretnétek nézni, ezt ugyanígy szerdánként és csütörtökönként tudjátok megtenni 12:00 órától 20:00 óráig.

 

- A szőnyegeink összehajtva elférnek egy IKEÁs zsákban.

 

- Fizetni készpénzzel, vagy azonnali utalással lehetséges.

- Terméket csak vidékre küldünk, FOXPOST-tal automatából-automatába vagy házhoz szállítással. (A szállítási díj függ a csomag méretétől és súlyától, automatába: 950.- Ft-tól, házhoz szállítva: 2200.- Ft-tól. )

A címünk: VIII. Salétrom utca 2/c, 4-es kpcs (a Ràkóczi térnél).

 

Megközelítés: 4-6 villamos, 2-es és 4-es metró. Autóval viszonylag könnyen találtok parkoló helyet a közelben.

GYAKORI KÉRDÉSEK

A szőnyegeink tisztán tartása: Rendszeres porszívózás, ha foltos a szőnyeg, akkor elsősorban szappanos vízzel tudod könnyen tisztítani vagy speciális tisztítószerrel. A szőnyegeink 30 fokon moshatóak, elvileg csak kézzel, gyakorlatilag már többen gépben is kimosták és nem lett semmi bajuk. Viszont ügyeljetek a méretre, ugyanis szőnyegeink magas pamut tartalma miatt, ha megszívja magát vízzel, tönkreteheti a dobot (pl. 160x250 méretet nem ajánlunk mosógépben mosni).

 

A szőnyegeink átlagosan 5 mm vastagok.

 

A HOME részlegünk nem a Király utcában található, hanem az itt megadott címen: VIII. Salétrom utca 2/c. 1. em. kcs:4