top of page

JÓTÁLLÁS

Minden 10.000 Ft alatti termékünkre 6 hónap, a 10.000 - 100.000 Ft közötti termékekre pedig 1 év garanciát vállalunk.

 

Amennyiben a www.latomas.hu oldalon keresztül vásárolt termék nem felel meg az elvárásaidnak, akkor ingyenesen visszaküldheted azt az átvétel időpontjától számítva 30 naptári napon belül.

Mindössze annyit kell tenned, hogy felveszed velünk a kapcsolatot a latomas.home@gmail.com email címen, vagy a +36 1 780-8643 telefonszámon legkésőbb a vásárlás napjától (csomagküldés esetén a kézhezvétel napjától) számított 30. naptári napon. Emailben, vagy telefonon kérlek tájékoztass minket, hogy a terméket futárszolgálattal küldöd vissza vagy személyesen hozod el a Látomás Home üzletbe.

A termék árát csak abban az esetben tudjuk visszafizetni, ha a termék sértetlen és foltmentes.

 

Fontos, hogy amennyiben futárszolgálattal küldöd vissza a terméket, úgy a szállítási költség téged terhel.

 

Amennyiben a futárszolgálattal visszaküldött árut nem szeretnéd más termékre cserélni, úgy az általad megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza a vételár összegét. 

Abban az esetben, ha személyesen hozod vissza a terméket, úgy az üzletben azonnal megkapod a termék árát, ill. csere esetén a helyszínen tudjuk rendezni az esetleges árkülönbségből adódó különbözet összegét. Ne feledd, személyesen csak nyitvatartási időben van lehetőséged az ügyintézésre. (kedd, csütörtök: 12:00 - 19:30) 

 

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre, keress bátran minket az alábbi elérhetőségeken:

e-mail: latomas.home@gmail.com

telefon: +36 1 780-8643

(csak nyitvatartási időben)

bottom of page