top of page
Rólunk

A Látomás immár 25 éve jelen van a textil iparban. Kezdetben ruhákkal, majd 2019-től már kilim szőnyegekkel és lakástextillel is foglalkozunk. Eleinte még csak pop-up szerűen, pár alkalommal, meghirdetett napokon lehetett hozzáférni a szőnyegeinkhez , mostanra egy teljes körű üzletté nőttük ki magunkat.

 

Gépi szövésű kilim szőnyegeinket személyesen válogatjuk ki, és importáljuk Törökországból. A Salétrom utcai bemutatóteremben több mint 1000 szőnyeg közül válogathattok, emellett ágytakarókat, díszpárnahuzatokat, asztalterítőket, strandtörölközőket, sőt, már szappanokat is találtok kínálatunkban.

A Látomás Home egy mikro válalkozás, amit ketten, szívvel- lélekkel viszünk. A weboldalunk nem kimondottan webáruház, inkább egy digitális katalógus. Nálunk nem csak virtuálisan, hanem személyesen is szemügyre vehetitek és megtapinthatjátok a szőnyegeket, kitereíthetitek az ágytakarókat, és a szappanok illatát is élvezhetitek. Segítünk eligazodni a rengeteg minta, stílus, szín és méret között.

Belsőépítészek, lakberendezők egyedi igényeit is igyekszünk teljes mértékben kielégíteni.

 

Ha személyesen nem tudsz betérni hozzánk, írj nekünk egy e-mailt, és Foxposton keresztül eljuttatjuk hozzád a kiszemelt termékeket.

A kis létszámú csapatunk, a korlátozott nyitvatartásunk, a lakásbolt jellegünk és a kétlaki életünk (és ezáltál szuper szoros török kapcsolataink) lehetővé teszik, hogy kedvező áron kínáljuk termékeinket. Nem dolgozunk ipari mennyiségekkel, a szőnyegeket saját magunk helyben válogatjuk.  Sok típusból csak néhány darab készül, de folyamatosan frissülő kínálatunkkal mindig találsz valami újdonságot. Érdemes rendszeresen visszanézni oldalunkra, mert folyamatosan bővülő választékkal várunk titeket.

Kapcsolat

Kérdésed van? Rendelni szeretnél?

Írj az alábbi űrlapon keresztül és 48, de maximum 72 órán belül válaszolunk!

Köszönjük, üzenetedet megkaptuk. 48, de maximum 72 órán belül válaszolunk!

bottom of page